Vaststelling projectbesluit en verlening bouwvergunning fietsenstalling Sarphatistraat 370

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum maakt bekend, dat het op 5 juli 2011 een projectbesluit als bedoeld in artikel 3.10 (oud) van de Wet ruimtelijke ordening heeft genomen en op 14 juli 2011 een bouwvergunning heeft verleend ten behoeve van de bouw van een halfverdiepte fietsenstalling aan de Sarphatistraat 370.

Het projectbesluit en de bouwvergunning liggen ter inzage van 15 juli tot en met 25 augustus 2011 in:

Het Voorlichtingsloket van het stadhuis, Amstel 1. Bel voor openingstijden 14020 of kijk op ‘contact’ op www.centrum.amsterdam.nl

Het projectbesluit is tevens digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het projectbesluit en de bouwvergunning maken de bouw van een halfverdiepte fietsenstalling met daarboven een vijver mogelijk tussen de gebouwen aan de Sarphatistraat 370 en 410. De geplande fietsenstalling ligt op eigen terrein en wordt gebouwd ten behoeve van de gebruikers van de twee kantoorpanden.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een belanghebbende beroep instellen bij de Rechtbank Amsterdam, Sector bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam.

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. In spoedgevallen kan, hangende de beroepsprocedure, een verzoek om voorlopige voorziening worden gevraagd aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Amsterdam, Sector bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam.

De besluiten treden in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Indien bij de voorzieningenrechter van de rechtbank tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treden de besluiten niet in werking wanneer voordat op het verzoek is beslist.

Amsterdam, 14 juli 2011

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum.

Naar boven