Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Nieuwe Rijksweg 110, Lexmond

Het college van Zederik maakt bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 30 mei 2011 het bestemmingsplan ‘Nieuwe Rijksweg 110’ gewijzigd heeft vastgesteld.

Vanaf 15 juli 2011 ligt het raadsbesluit met het vastgestelde bestemmingsplan zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Prinses Marijkeweg 1 te Meerkerk. Ook kunt u de documenten vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente, www.zederik.nl.

Het bestemmingsplan bestaat uit een plankaart, regels en toelichting en heeft betrekking op het realiseren van teeltondersteunende voorzieningen op het perceel Nieuwe Rijksweg 110 in Lexmond.

Het bestemmingsplan is op de volgende onderdelen door de gemeenteraad gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan:

Verbeelding

  • het bestemmingsvlak is verkleind en er is een specifieke bestemming opgenomen voor de teeltondersteunende voorzieningen.

Planregels

  • in artikel 3 is een oppervlakte opgenomen van maximaal 1260 m2;

  • in artikel 3 is een specifieke bestemming opgenomen voor een specifieke vorm van agrarisch - teeltondersteunende voorzieningen

  • in artikel 3 is de maximale goot- en bouwhoogte teruggebracht;

  • toekomstige uitbreidingsmogelijkheden zijn uitgesloten.

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij daartoe niet in staat zijn geweest, kunnen tijdens de inzagetermijn schriftelijk beroep instellen.

Dit beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als beroep is ingesteld kan tevens er een verzoek om voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzitter van deze Afdeling. Het besluit treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Zonder een dergelijk verzoek treedt het besluit in werking met ingang van de dag nadat de beroepstermijn afloopt.

Voor zowel het indienen van een beroepsschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven