Vastgesteld projectbesluit ‘Zaltbommel, Gamma – bedrijventerrein De Wildeman’

Burgemeester en wethouders van Zaltbommel maken ingevolge artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij hebben besloten om een projectbesluit te nemen voor het bovengenoemde project.

Het betreffende projectbesluit voorziet in de juridisch-planologische regeling voor het plaatsen van een bouwmarkt met kantoor en fietsenstalling. De projectlocatie bevindt zich op bedrijventerrein De Wildeman te Zaltbommel.

Het projectbesluit en de bijbehorende stukken zijn tijdens de openingstijden op het gemeentekantoor Hogeweg 11 te Zaltbommel en tevens via onze site www.zaltbommel.nl (aanklikken ‘Leven en Wonen’: zie bestemmingsplannen) in te zien.

Beroep

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen van 14 juli 2011 t/m 24 augustus 2011 ter inzage op het gemeentekantoor aan de Hogeweg 11 te Zaltbommel.

Tegen het projectbesluit kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd beroep worden ingesteld door:

  • 1. belanghebbenden die zienswijzen naar voren hebben gebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • 2. belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten tegen het ontwerpbesluit geen zienswijzen naar voren te hebben gebracht.

Een beroepschrift moet worden gericht en verzonden aan de sector Bestuursrecht van de rechtbank, postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Voor het indienen van een beroepschrift wordt een griffierecht geheven.

Het instellen van beroep schorst niet de werking van het besluit waartegen het is gericht.

Als beroep wordt ingesteld, kan tevens om een voorlopige voorziening worden verzocht bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank, postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Een voorlopige voorziening kan door de Voorzieningenrechter worden getroffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voor het vragen van een voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven.

Naar boven