Ter inzage ontwerp beschikking omgevingsvergunning voor het verbouwen/vernieuwen van voormalige agrarische boerderij tot woning op het perceel Hesseweg 4 te Kollum

Burgemeester en Wethouders maken ingevolge paragraaf 3.3. van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij het voornemen hebben een omgevingsvergunning te verlenen.

De omgevingsvergunning heeft betrekking op het verbouwen/vernieuwen van voormalige agrarische boerderij tot woning op het perceel Hesseweg 4 te Kollum. Op grond van de Wabo is een omgevingsvergunning vereist voor het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1 lid 1, sub a) en ook voor het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan (artikel 2.1 lid 1, sub c, juncto artikel 2.12, lid 1, sub a 3°). Teneinde medewerking te kunnen verlenen aan voornoemde activiteiten is het college voornemens om op grond van genoemde artikelen vergunning te verlenen.

De aanvraag, het ontwerpbesluit, de ruimtelijke onderbouwing en de overige bijbehorende stukken zijn raadpleegbaar via www.kollumerland.nl onder (wonen en leven → wonen en omgeving) en liggen van 14 juli 2011 tot en met 24 augustus ter inzage bij de afdeling VROM, tussen 09.00 en 12.00 uur of eventueel op afspraak.

Gedurende deze termijn kan eenieder, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze kenbaar maken bij het college. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling VROM via 0511 458 888. Zienswijzen worden meegewogen bij de verdere besluitvorming.

Naar boven