Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Dependance Hotel De Stobbe te Ruinen’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente De Wolden maakt bekend dat het door de gemeenteraad bij besluit van 12 mei 2011 vastgestelde bestemmingsplan ‘Dependance Hotel de Stobbe te Ruinen’ op 7 juli 2011 onherroepelijk van kracht is geworden.

Het is van kracht geworden omdat tegen het besluit van de raad gedurende de beroepstermijn geen beroep en geen verzoek om voorlopige voorziening bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State c.q. bij de voorzitter van genoemde afdeling is ingediend. Tegen een onherroepelijk bestemmingsplan staan geen rechtsmiddelen open.

Het bestemmingsplan voorziet in het oprichten van een dependance van het Hotel De Stobbe op de locatie Westerstraat 65 in Ruinen. Het hotel wordt uitgebreid met tien hotelkamers en vergaderruimten. Ook wordt een bedrijfswoning op de verdieping van de bebouwing aan de Westerstraat 65 gerealiseerd.

Het bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl, en op dewolden.nl. Ook is het bestemmingsplan in te zien in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde tijdens openingstijden van het gemeentehuis.

Zuidwolde, 13 juli 2011

Burgemeester en wethouders van De Wolden.

Naar boven