Ontwerpwijzigingsplan ‘Wekerom Oost, wijzigingsgebieden 2, 3 en 4’ (artikel 3.6 Wro)

Van donderdag 14 juli tot en met woensdag 24 augustus 2011 ligt het ontwerp van het wijzigingsplan ‘Wekerom Oost, wijzigingsgebieden 2, 3 en 4’ te Wekerom met de daarbij behorende stukken ter inzage bij het Infocentrum Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen, Raadhuisplein 2 te Ede.

Het plan en de daarbij behorende stukken zijn ook in te zien via:

http://www.ede.nl/bestemmingsplannen

Op deze website vindt u een link naar het ontwerp van het wijzigingsplan op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. De landelijke voorziening kunt u ook rechtstreeks benaderen via: www.ruimtelijkeplannen.nl. De bronbestanden van het wijzigingsplan zijn beschikbaar via: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roi/index/showManifest?organizationId=ede&striVersion=STRI2008.

Het raadplegen van de digitale bestanden gebeurt onder voorbehoud van technische storingen.

De wijzigingsgebieden liggen in het oosten van Wekerom.

De locaties 2 en 3 zijn gesitueerd aan het Dorpsplein. Locatie 4 ligt aan de Evekinkweg.

Aanleiding voor dit wijzigingsplan is de realisatie van woningbouw op de in het bestemmingsplan ‘Wekerom’ als wijzigingsgebied 2, 3 en 4 aangewezen gebieden.

Belanghebbenden kunnen gedurende de hiervoor genoemde periode:

  • een schriftelijke zienswijze over het ontwerp van het wijzigingssplan zenden aan het college van burgemeester en wethouders van Ede, Postbus 9024, 6710 HM EDE of per fax (0318) 680 180;

  • een mondelinge zienswijze over het ontwerp van het wijzigingsplan kenbaar maken bij de heer J.F. de Leeuw, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. (0318) 680 165.

Naar boven