Vaststelling projectbesluit ‘Oude Steeg 12’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zevenaar maakt bekend dat zij met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening het projectbesluit ‘Oude Steeg 12’ ongewijzigd hebben vastgesteld. Dit projectbesluit heeft betrekking op de locatie Oude Steeg 12 in Zevenaar, kadastraal bekend als K4311 en K4312.

Inzage

Het vaststellingsbesluit met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt met ingang van 14 juli 2011 tot 24 augustus 2011 ter inzage bij het Loket Ruimte, BAThuis, Kerkstraat 27, 6901 AA Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden door iedereen worden ingezien. De documenten zijn ook te raadplegen via:

  • de website van de gemeente Zevenaar, www.zevenaar.nl;

  • de bronbestanden zijn raadpleegbaar via http://ro-online.robeheer.nl/0299/manifest.html;

  • het vastgestelde bestemmingsplan is raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer: NL.IMRO.0299.PBOUDESTEEG12-VA01.

Beroep

Gedurende de inzagetermijn kan beroep worden ingesteld door:

  • diegene die tijdig een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar heeft gemaakt én belanghebbend is;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij daatoe redelijkerwijs niet in de gelegenheid is geweest;

  • iedereen tegen de door het college van burgemeester en wethouders aangebrachte wijzigingen.

Het beroepschrift kunt u zenden aan Rechtbank Arnhem, sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het beroepschrift dient gemotiveerd en ondertekend te zijn. De beroepstermijn is zes weken en vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit op voorgeschreven wijze is bekend gemaakt. De terinzagelegging wordt bekend gemaakt in de Zevenaar Post en in de Staatscourant.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde website voor meer informatie en de precieze voorwaarden. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van een besluit niet.

In werking treden projectbesluit

Het besluit van burgemeester en wethouders treedt in werking één dag na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van een besluit niet. Als een beroepschrift is ingediend en de zaak spoedeisend is, kan bij de Voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank een voorlopige voorziening worden gevraagd.

Naar boven