Ontwerpbestemmingsplan ‘Haaksbergen-Dorp, partiële herziening Frankenhuisterrein’

Burgemeester en wethouders van Haaksbergen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend:

Ontwerpbestemmingsplan ‘Haaksbergen-Dorp, partiële herziening Frankenhuisterrein’

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft in zijn vergadering van 5 juli 2011 besloten het ontwerpbestemmingsplan ‘Haaksbergen-Dorp, partiële herziening Frankenhuisterrein’ ter inzage te leggen. Dit bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel van het voormalige Frankenhuisterrein en is gelegen tussen de Goorsestraat, de Lansinkstraat en de Werfheegde.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Haaksbergen-Dorp, partiële herziening Frankenhuisterrein’ (inclusief eventueel bijbehorende bijlagen) ligt met ingang van 15 juli 2011 tot en met 25 augustus 2011 voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Het gemeentehuis is geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en op dinsdag van 8.30 uur tot 18.00 uur.

Tevens zijn de stukken beschikbaar gesteld voor raadpleging op de site van de gemeente Haaksbergen: www.Haaksbergen.nl onder het kopje ‘bouwen en wonen’ en op de site www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de terinzage termijn kan een ieder reageren. Uw zienswijze kunt u indienen bij de gemeenteraad, Postbus 102, 7480 AC Haaksbergen. Tevens bestaat de mogelijkheid voor een mondelinge zienswijze. Hiervoor kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, Rogier Jacobs, via telefoonnummer (053) 573 45 67.

Haaksbergen, 13 juli 2011

burgemeester en wethouders van Haaksbergen,

P. van Veen,

burgemeester.

J.J.A. Broekman,

secretaris.

Naar boven