Bekendmaking Bestemmingsplan Landgoed Driessen; Vaststelling uitwerkingsplan de Bibliotheek, fase 6

Het College van Waalwijk heeft op 28 juni 2011 het uitwerkingsplan ‘de Bibliotheek, fase 6 ‘van het bestemmingsplan Landgoed Driessen overeenkomstig het ontwerp van dat uitwerkingsplan vastgesteld.

Het uitwerkingsplan voor fase 6 omvat perceelsgedeelten grond ten behoeve van de realisering van enkele (half) vrijstaande woningen in het zuiden van plandeel ‘de Bibliotheek’ van het bestemmingsplan Landgoed Driessen. Deze woonpercelen sluiten aan op woonpercelen in het uitwerkingsplan fase 1 van plandeel ‘de Bibliotheek’ en zijn gelegen direct ten noorden van en deels grenzend aan Achter de Hoven in Sprang-Capelle.

Het uitwerkingsplan ‘de Bibliotheek, fase 6’en het bestemmingsplan Landgoed Driessen liggen voor een ieder ter inzage met ingang van 15 juli t/m 26 augustus 2011 in het stadhuis, Taxandriaweg 6 te Waalwijk tijdens openingstijden. Dit uitwerkingsplan kan ook via elektronische weg worden ingezien via www.waalwijk.nl, ga snel naar Ruimtelijke Plannen en kies vervolgens onder verder lezen: Bekendmaking vaststelling uitwerkingsplan de Bibliotheek, fase 6.

Beroep

Belanghebbenden die omtrent het ontwerp-uitwerkingsplan een zienswijze bij ons college hebben ingediend en belanghebbenden die kunnen aantonen in redelijkheid daartoe niet in de gelegenheid te zijn geweest kunnen tegen het besluit tot vaststelling van dit uitwerkingsplan gedurende genoemde termijn van 6 weken, met ingang van 16 juli t/m 26 augustus 2011 beroep instellen. Het beroep moet worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Daarvoor moet tevens een verzoek om een voorlopige voorziening bij de Voorzitter van genoemde afdeling worden ingediend.

Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan ‘de Bibliotheek, fase 6’ treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn door de indiener van een beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het uitwerkingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte & Economie te Waalwijk, tel. 0416-683456.

Waalwijk, 14 juli 2011

Het college van Waalwijk.

Naar boven