Gewijzigd vastgestelde bestemmingsplannen

Burgemeester en wethouders van Dalfsen maken bekend dat op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, de gemeenteraad van Dalfsen op 27 juni 2011 de volgende bestemmingsplannen gewijzigd heeft vastgesteld:

  • de ‘3e herziening Bestemmingsplan “Nieuwleusen 2007, actualisering”’

    Het betreft het aanpassen van bouwvlakken voor de clubgebouwen. Verder worden de plankaart en de regels aangepast aan de overeenkomst betreffende en de inrichting van het ijsbaangrondgebied middengebied Nieuwleusen.

  • de ‘15e herziening Bestemmingsplan “Dalfsen 1976, Pleijendal 66”’

    Met dit plan wordt het realiseren van twaalf appartementen in het voormalige kerkgebouw van de Gereformeerde kerk Pleijendal 66 in Dalfsen juridisch geregeld.

Tegen de ontwerpbestemmingsplannen zijn zienswijzen ingediend. De ingebrachte zienswijzen hebben aanleiding gegeven om de bestemmingsplannen gewijzigd vast te stellen.

De vastgestelde bestemmingsplannen liggen met ingang van 13 juli 2011 tot en met 23 augustus 2011 voor eenieder ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis te Dalfsen. De 3e herziening bestemmingsplan Nieuwleusen 2007, actualisering ligt ook in het servicepunt van Nieuwleusen ter inzage.

Ook kunt u de vastgestelde bestemmingsplannen inzien op de gemeentelijke website www.dalfsen.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl. De bestanden zijn beschikbaar op http://ro.dalfsen.nl.

Beroep instellen kan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit is gedurende bovengenoemde termijn mogelijk voor:

  • belanghebbenden die het niet eens zijn met dit besluit en die tijdig hun zienswijze hebben ingediend;

  • belanghebbenden die het niet eens zijn met de aangebrachte wijzigingen;

  • belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen.

Voor zowel de behandeling van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking.

Indien tijdens de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Dalfsen, 12 juli 2011

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen.

Naar boven