Ontwerp afwijking bestemmingsplan in Bladel

Burgemeester en wethouders van Bladel hebben het voornemen om met toepassing van artikel 2.12, lid 1 onder a, sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning te verlenen voor afwijking van het bestemmingsplan en bouwvoornemen voor het perceel Molenweg (ongenummerd) in Bladel, voor het oprichten van een woonhuis met zwembad. De aanvraag is in strijd met het bestemmingsplan Veilig Oord, maar wel in overeenstemming met het voor dit gebied eerder genomen projectbesluit.

Het ontwerpbesluit, ruimtelijke onderbouwing, bouwtekeningen en bijbehorende stukken liggen van 26 januari tot en met 9 maart 2011 ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis in Bladel. U kunt de stukken ook inzien op www.bladel.nl/bestemmingsplanbesluiten.

Tegen het voornemen tot medewerking aan deze aanvraag om omgevingsvergunning kan gedurende de termijn van terinzagelegging door iedereen schriftelijk een gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 5530 AA Bladel. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor nader informatie kunt u tijdens de openingstijden terecht bij de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu, de heer C. van Hintum (tel. 0497-361691).

Bladel, januari 2011

Naar boven