Kennisgeving wijzigingsplan ‘Beneluxster Oostzijde’

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat het op 28 juni 2011 door het college van burgemeester en wethouders vastgestelde wijzigingsplan ‘Beneluxster Oostzijde’ met ingang van vrijdag 15 juli 2011 gedurende zes weken (dus tot en met 25 augustus 2011) op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur ter inzage ligt bij:

  • de Stadswinkel Centrum,stadhuis Coolsingel 40 (zijde Doelwater, tegenover hoofdbureau politie); (niet op donderdag na 13.30 uur).

  • De secretarie van de deelgemeente Pernis, Vroomstraat 14

  • De secretarie van de deelgemeente Hoogvliet , Middenbaan Noord 47

Het wijzigingsplan met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/bestemmingsplanneninprocedure.

Het wijzigingsplan heeft betrekking op een aantal gebieden langs de A15, waarvoor in het bestemmingsplan Beneluxster-Oostzijde, vooruitlopend op het ontwerptraceebesluit voor verbreding van de A15, deze wijzigingsbevoegdheid is opgenomen.

Het plan is opgesteld om de verbreding van de A15 op deze plandelen mogelijk te maken.

Tegen het vastgestelde wijzigingsplan kan door een belanghebbende schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroepschrift dient te worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Indien beroep is ingesteld kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (adres : postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

Rotterdam, 13 juli 2011

Burgemeester en wethouders voornoemd,

namens dezen:

R. Voskuilen,

algemeen directeur Stadsontwikkeling.

Naar boven