Vastgesteld bestemmingsplan ‘Groene Kruisweg-Metrobaan’

Burgemeester en wethouders van Albrandswaard maken ingevolge de Wet op de ruimtelijke ordening bekend, dat gedurende zes weken met ingang van vrijdag 15 juli 2011 tot en met donderdag 25 augustus 2011 voor een ieder ter inzage ligt het bestemmingsplan ‘Groene Kruisweg-Metrobaan’ bestaande uit de plankaart, toelichting, voorschriften en bijlagen.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de gronden tussen de Groene Kruisweg en de metrobaan gelegen in Poortugaal en Rhoon. Het bestemmingsplan gaat uit van directe bestemmingen met wijzigingsgebieden. Door deze planvorm worden bestaande activiteiten en functies voorzien van een actuele bestemming, maar kunnen concrete nieuwbouwplannen pas gerealiseerd worden na toepassing van een wijzigingsbevoegdheid door burgemeester en wethouders. Bij de wijzigingen van de bestemmingen dienen de voorwaarden genoemd in het plan in acht te worden genomen.

Ter inzage

Het bestemmingsplan ‘Groene Kruisweg-Metrobaan’ ligt van vrijdag 15 juli 2011 tot en met donderdag 25 augustus 2011, gedurende een termijn van zes weken, voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis bij de afdeling Publiekszaken/ Klant Contact Centrum aan de Hofhoek 5 in Poortugaal. Voor de volledigheid merken wij op dat de bekendmaking in huis-aan-huisblad de Schakel en de Staatscourant bepalend is voor de termijn van zes weken van terinzagelegging.

De afdeling Publiekszaken/Klant Contact Centrum is elke werkdag geopend van 08.00 tot 16.30 uur en op maandagavond van 17.30 tot 20.00 uur.

Tegen vergoeding van de kosten wordt een afschrift van de ter inzage gelegde stukken verstrekt. Tevens is er een mogelijkheid om een digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan te bekijken op www.albrandswaard.nl → actueel → bekendmakingen → bestemmingsplannen → bestemmingsplan ‘Groene Kruisweg-Metrobaan’ en op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Gedurende de zes weken termijn van terinzagelegging van vrijdag 15 juli 2011 tot en met donderdag 25 augustus 2011 kunnen belanghebbenden over het bestemmingsplan ‘Groene Kruisweg-Metrobaan’ een schriftelijk gemotiveerd beroep instellen, als ook een voorlopige voorziening, bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Poortugaal, 14 juli 2011

Het college van burgemeester en wethouders van Albrandswaard.

Naar boven