Ontwerpprojectbesluit bestemmingsplan ‘Bandijk 21-Terwolde’, ontwerpbouwvergunning en ontwerpbesluit geen exploitatieplan vast te stellen

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend:

Met ingang van 27 januari 2011 ligt voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage het ontwerpbesluit op een verzoek om een projectbesluit van het bestemmingsplan ‘Bandijk 21-Terwolde’, het bijbehorende ontwerp van de bouwvergunning en een ontwerp geen exploitatieplan vast te stellen.

Deze ontwerpen en de bijbehorende stukken, waaronder de ruimtelijke onderbouwing, kunt u op werkdagen van 8.30 uur tot 12.15 uur inzien bij de balie VROM in het gemeentehuis van Voorst, H.W. Iordensweg 17 in Twello. Ook bestaat de mogelijkheid om op andere tijden de stukken in te zien. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar, mevrouw M. Laverman. Haar telefoonnummer is (0571) 27 98 29. De ontwerpen en de bijbehorende stukken zijn ook digitaal beschikbaar gesteld. Op de website www.voorst.nl onder Digitale Diensten, Ruimtelijke plannen kunt u de stukken bekijken.

De ontwerpbesluiten houden in dat het college voornemens is medewerking te verlenen aan het ‘wijzigen’ van de bestemming ‘Agrarisch Cultuurgebied’ in de bestemming ‘Wonen’ en aan de realisatie van een recreatiewoning bij het Pannenblokhuis aan de Bandijk 21 te Terwolde.

Gedurende de bovengenoemde periode kan iedereen zienswijze naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Voorst. Per e-mail is dit mogelijk via gemeente@voorst.nl. Vermeldt u daarbij dat het gaat om het ontwerpprojectbesluit ‘Bandijk 21-Terwolde’. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar.

Twello, 26 januari 2011

J.T.H.M. Penninx,

burgemeester.

E.J.M. van Leeuwen,

secretaris.

Naar boven