Kennisgeving beschikking inrichting Overslag-station Sappemeer

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

De Minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie doet de volgende kennisgeving:

De Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V. te Assen, heeft op 14 april 2011 een omgevings-vergunning aangevraagd voor de activiteiten bouwen ingevolge artikel 2.1, eerste lid, onder a, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en milieuneutraal veranderen ingevolge artikel 2.1, eerste lid, onder e, sub 2° en 3° jo artikel 3.10, derde lid, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), voor de inrichting Overslag-station Sappemeer, gelegen in de gemeente Hoogezand-Sappemeer, aan De Vosholen 66 in Sappemeer.

De Minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie maakt bekend dat voor de aangevraagde activiteit, inhoudende het vervangen van koelmachines door condensors t.b.v. het kantoorgebouw, vanwege het overschrijden van de beslistermijn, een omgevingsvergunning van rechtswege is verleend.

Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken na bekendmaking van het besluit tegen dat besluit bezwaar maken. Het bezwaarschrift dient uw naam en adres te bevatten, duidelijk te maken tegen welk besluit u bezwaar maakt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend te zijn. Het bezwaarschrift dient te worden gericht aan de Minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, Directie Wetgeving en Juridische Zaken, Postbus 20101, ALP X/050, 2500 EC DEN HAAG.

De bekendmaking van het besluit heeft plaatsgevonden op 8 juli 2011.

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot mevrouw S.J. Hoes, tel. 070-379 70 43.

Naar boven