Voorontwerpbestemmingsplan ‘Eendenkooi Kooijburgh’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland maken bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan ‘Eendenkooi Kooijburgh’, met de hierbij behorende stukken, met ingang van vrijdag 15 juli 2011 gedurende zes weken tijdens kantooruren voor eenieder ter inzage ligt bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, ingang Keenenburgweg 55 in Schipluiden. Het voorontwerp bestaat uit een toelichting, regels en een verbeelding (plankaart).

Het bestemmingsplan is als pdf tijdens de termijn van ter inzage te raadplegen op de website van de gemeente Midden-Delfland www.middendelfland.nl → Bestuur&Beleid → Stukken ter inzage.

Plangebied

Aanleiding voor het opstellen van dit bestemmingsplan is het initiatief tot het opnieuw inrichten van de eendenkooi in de Commandeurspolder bij Maasland. De locatie van de eendenkooi is volgens het vigerende bestemmingsplan ‘Buitengebied’

aangewezen voor de uitoefening van veehouderij en het behoud en herstel van natuurlijke waarden. Een eendenkooi kan niet worden opgericht binnen deze bestemming, waardoor een nieuw bestemmingsplan noodzakelijk is. Het perceel is gelegen ten noordoosten van sportpark De Commandeur in Maasland.

Zienswijzen

Gedurende genoemde termijn van de terinzageligging kan eenieder mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen op het voorontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad van Midden-Delfland, Postbus 1, 2636 ZG Schipluiden. Voor mondelinge reacties kan men terecht via het telefoonnummer (015) 3804111, team Ruimtelijke Ordening en Milieu.

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen. Maak daarbij gebruik van het zienswijzenformulier. Dit formulier is te vinden op de gemeentelijke website onder ‘Digitaal Loket’, ‘Formulieren’. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de website voor de precieze voorwaarden.

Midden-Delfland, 14 juli 2011

Naar boven