Definitief besluit omgevingsvergunning, Groenloseweg 42 in Ruurlo

Op 27 juni 2011 heeft het college van burgemeester en wethouders van Berkelland besloten om de omgevingsvergunning te verlenen.

Deze omgevingsvergunning is verleend voor de bouw van een woning en voor het afwijken van het bestemmingsplan om de bouw van de woning mogelijk te maken.

Het definitieve besluit met bijlagen kunt u met ingang van 14 juli 2011 inzien bij de Publiekswinkel, Marktstraat 1 in Borculo.

Een belanghebbende kan vanaf 14 juli tot en met 24 augustus, tegen dit besluit beroep instellen bij de rechtbank in Zutphen, Postbus 205, 7200 AE in Zutphen. Het instellen van beroep is mogelijk voor belanghebbenden die bij het college van burgemeester een wethouders tijdig zienswijzen inbrachten tegen het ontwerpbesluit en voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest. Het projectbesluit treedt in werking op dag na einde beroepstermijn (donderdag) tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank. Een belanghebbende kan zo’n verzoek pas indienen nadat hij in beroep is gegaan. Deze publicatie, het projectbesluit en de bijlagen zijn ook te lezen via de gemeentelijke website (www.gemeenteberkelland.nl, onder ‘Actueel’ en ‘Ruimtelijke plannen’).

Naar boven