Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Turfmarkt 7 en 8’

Het door de raad van de gemeente Katwijk op 30 juni 2011 ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Turfmarkt 7 en 8’ ligt met bijbehorende stukken met ingang van 15 juli 2011 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage.

Het plangebied omvat de Turfmarkt 7 en 8 te Katwijk en wordt aan de noordzijde begrensd door Rijnstraat 61, 63, 63a, aan de oostzijde door de Oude Rijn, aan de zuidzijde door de Turfmarkt en aan de westzijde door Turfmarkt 10. Hoofdoel van het nieuwe bestemmingsplan is een bestemmingsverandering. Op de Turfmarkt 7 is de bestemming bedrijven aangepast en de bestemming wonen en lichte en middelzware horeca toegevoegd. Op de Turfmarkt 8 is de bestemming wonen uitgebreid met een bestemming lichte en middelzware horeca.

Ter inzage

Het bestemmingsplan is verbeeld en raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan is beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.katwijk.nl/roktw/NL.IMRO.0537.bpKATturfmarkt7en8_va01

Tevens ligt het bestemmingsplan ter inzage op het gemeentehuis en de servicepunten.

Beroep

Tegen het besluit van de raad kan gedurende bovengenoemde termijn beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de raad kenbaar hebben gemaakt en;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de raad kenbaar te hebben gemaakt.

Het indienen van een beroepschrift schorst niet de werking van het besluit waartegen het is gericht. In geval van onverwijlde spoed kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Het besluit treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven