Ontwerpbestemmingsplan ‘Stichtse Putten OCMNL’

Vanaf woensdag 13 juli 2011 ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Stichtse Putten OCMNL’ gedurende 6 weken ter inzage bij de Servicebalie in het gemeentehuis te Zeewolde.

U kunt het bestemmingsplan ook raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl of www.zeewolde.nl.

Het plangebied is globaal gesitueerd tussen de rijksweg A27 en de Gooimeerdijk ter plaatse van het huidige provinciale onderhoudssteunpunt.

Het bestemmingsplan voorziet in de realisering van een omvangrijk gebouw waarin het Operationeel Centrum Midden-Nederland wordt gehuisvest.

Dit is de naam voor het programma dat de meldkamers en servicecentra van de veiligheidsregio's Flevoland, Gooi- en Vechtstreek en Utrecht, naast enkele andere politieafdelingen, samen gaat brengen in een operationeel centrum. Bovendien zullen de crisisorganisaties (zoals het regionaal operationeel team en de actiecentra) van de regio's Flevoland en Gooi- en Vechtstreek worden samengevoegd.

Tijdens de inzagetermijn (tot en met dinsdag 24 augustus 2011) kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 1, 3890 AA Zeewolde. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met het secretariaat van de afdeling Ontwikkeling, telefoon (036) 5229 506. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Zeewolde, 12 juli 2011

Burgemeester en wethouders van Zeewolde.

Naar boven