Vaststelling bestemmingsplannen ‘De Hoof 2009’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Someren maken bekend, dat de gemeenteraad van Someren in zijn vergadering van 29 juni 2011 het bestemmingsplan ‘De Hoof 2009’ hebben vastgesteld.

Dit bestemmingsplan vormt het planologisch-juridisch kader voor de kwalitatieve verbetering van groepsaccommodatie De Hoof. Het plangebied is gelegen aan De Hoof 18 en 24, ten oosten van de Kleine Aa.

Het vastgestelde bestemmingsplan ‘De Hoof 2009’ ligt met de bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage vanaf donderdag 14 juli 2011 gedurende zes weken. U kunt het bestemmingsplan inzien tijdens de openingstijden bij de balie van het Team Vergunningen van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu in het gemeentehuis van Someren, Wilhelminaplein 1, te Someren. De balie van het Team Vergunningen is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur.

U kunt het vaststellingsbesluit, de vastgestelde bestemmingsplannen en de bijlagen ook elektronisch raadplegen op www.someren.nl onder het tabblad bestemmingsplannen.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld tegen het besluit tot vaststelling van het afzonderlijke bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad heeft ingediend;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat hij of zij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn of haar zienswijze naar voren heeft gebracht bij de gemeenteraad tegen het ontwerpbestemmingsplan.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking op het besluit van de raad. Hiervoor kunnen belanghebbenden die beroep hebben aangetekend aan de voorzieningenrechter een voorlopige voorziening vragen. Het verzoek om een voorlopige voorziening richt u aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Someren, 13 juli 2011

Naar boven