Ontwerpprojectbesluit met ontwerpverklaring van geen bedenkingen Ossenwaard 13, Herwen

Ontwerpprojectbesluit met ontwerpverklaring van geen bedenkingen t.b.v. omzetting bedrijfswoning naar burgerwoning Ossenwaard 13, 6914 KC Herwen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rijnwaarden maken bekend dat zij van plan zijn om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit te nemen voor de omzetting van een bedrijfswoning naar een burgerwoning aan de Ossenwaard 13 te Herwen.

Op basis van het geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied 2008’ is het omzetten van een bedrijfswoning in een burgerwoning niet mogelijk. Het doel van dit projectbesluit is om een planologisch kader te creëren waarbinnen de plannen mogelijk worden gemaakt.

Het ontwerpbesluit, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en alle bijbehorende stukken liggen met ingang van 12 juli 2011 gedurende zes weken ter inzage ligt bij het gemeentehuis van de gemeente Rijnwaarden (Markt 5 te Lobith). U kunt de stukken ook digitaal raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website www.rijnwaarden.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zienswijzen over het ontwerpprojectbesluit dan wel ontwerpverklaring van geen bedenkingen kenbaar maken.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 49, 6916 ZG Tolkamer. Voor mondelinge zienswijzen dient een afspraak te worden gemaakt bij de gemeentewinkel.

Naar boven