Voorgenomen omgevingsvergunningen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Pekela maken bekend dat zij voornemens zijn de volgende omgevingsvergunningen te gaan verlenen:

  • Het bouwen van 8 patiowoningen aan de Feiko Clockstraat tussen nrs. 43 en 54 en aan de Houtstek (terrein Koertsmeulen), kadastraal bekend: Oude Pekela, sectie A, nummer 5661.

  • Het bouwen van 12 woningen (6 blokken 2-onder-1 kap) aan de Feiko Clockstraat tussen nrs. 43 en 54 en aan de Houtstek (terrein Koertsmeulen), kadastraal bekend: Oude Pekela, sectie A, nummer 5662.

Wij zijn voornemens om in afwijking van het bestemmingsplan medewerking te verlenen aan deze aanvragen met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a onder 3° van de Wabo. Voordat wij tot verlening van de omgevingsvergunningen overgaan, bieden wij eenieder gedurende het ter inzage liggen van de stukken de gelegenheid een zienswijze in te dienen.

De aanvragen, de ontwerpbeschikkingen en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 14 juli 2011 t/m 24 augustus 2011 ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis te Oude Pekela. Gedurende deze termijn kan door belanghebbenden bij voorkeur schriftelijk zijn of haar zienswijze tegen dit ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte en Economie op telefoonnummer 0598-652222.

Oude Pekela, 4 juli 2011

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Pekela,

M. Schollema,

burgemeester.

J. van der Woude,

secretaris.

Naar boven