Bouwvergunning op grond van artikel 3.10 Wro ‘Oude Pekela West’

Burgemeester en wethouder van de Gemeente Pekela maken bekend dat zij voornemens zijn bouwvergunning te verlenen aan:

  • Het terrein gelegen tussen de Scheepvaartstraat, Hugo de Grootstraat, en Graaf Adolfstraat, 9665 KK, KJ, LW, KP, LA, Oude Pekela (terrein Berend Botje) voor het bouwen van garageboxen op de voornoemde locatie. Het perceel is gelegen in het bestemmingsplan ‘Oude Pekela West’ waar het bouwplan mee in strijd is.

Wij zijn voornemens om met toepassing van artikel 3.10 Wro (projectbesluit) medewerking te verlenen aan het plan. Voordat wij tot verlening van de bouwvergunning met toepassing van het projectbesluit overgaan, bieden wij een ieder gedurende het ter inzage liggen van de stukken de gelegenheid een zienswijze in te dienen.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 14 juli 2011 t/m 24 augustus 2011 ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis te Oude Pekela. Gedurende deze termijn kan door belanghebbenden bij voorkeur schriftelijk zijn of haar zienswijze tegen dit ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte en Economie op telefoonnummer 0598-652222.

Oude Pekela, 4 juli 2011

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Pekela,

M. Schollema,

burgemeester.

J. van der Woude,

secretaris.

Naar boven