Omgevingsvergunning Rapenburg 26

Burgemeester en Wethouders maken bekend dat bij besluit van 5 juli 2011 een omgevingsvergunning is verleend ten behoeve van het aanleggen van een terras met horecafunctie in de museumtuin van het Rijksmuseum van Oudheden op het perceel Rapenburg 26. Het ontwerp van de omgevingsvergunning heeft van maandag 16 mei 2011 t/m maandag 27 juni 2011 ter inzage gelegen. Tijdens deze inzagetermijn zijn geen zienswijzen ontvangen.

Het vastgestelde besluit bevat geen wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Beroep

De stukken liggen van 18 juli tot 30 augustus ter inzage. Tijdens deze termijn kunnen de volgende personen een beroep instellen:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

Een beroepschrift kunt u verzenden naar de Rechtbank ’s-Gravenhage, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Naast een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de rechtbank. Het besluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn of wanneer op een eventueel verzoek om voorlopige voorziening is besloten.

Informatie

Servicepunt Bouwen & Wonen, Langegracht 72, tel. (071) 516 5502

Naar boven