Ontwerpomgevingsvergunning WABO-10-010

Burgemeester en wethouders van Schagen maken bekend dat de ontwerpomgevingsvergunning WABO-10-010 en de verklaring van geen bedenkingen is opgesteld en ter inzage ligt.

Inhoud omgevingsvergunning

De omgevingsvergunning is een planologisch-juridische regeling met als doel het oprichten van een woning op de locatie nabij Thorbeckestraat 22 te Schagen. De omgevingsvergunning bestaat uit een ruimtelijke onderbouwing, een aanvraag voor de activiteit bouwen en een verklaring van geen bedenkingen waarin de raad verklaard dat hij geen bedenkingen tegen de omgevingsvergunning heeft.

Ter inzage

Het ontwerp van de omgevingsvergunning ligt met ingang van 14 juli 2011 gedurende een termijn van zes weken, derhalve tot en met 24 augustus 2011 voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis, Laan 19 te Schagen, bij de Afdeling Ruimte, cluster Bouwzaken op werkdagen van 8:15–12:00 en ’s middags op afspraak.

De stukken zijn eveneens digitaal te raadplegen via de gemeentelijke website: www.schagen.nl, rubriek: beleid en plannen, onder omgevingsvergunningen, klikken op: in voorbereiding en nog niet geldende omgevingsvergunningen.

Indienen zienswijzen

Binnen genoemde termijn van zes weken, kan eenieder schriftelijk of mondeling reageren op de ontwerpomgevingsvergunning en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen bij Burgemeester en wethouders van Schagen, Postbus 8, 1740 AA Schagen. Voor het maken van een afspraak om een mondelinge zienswijzen in te dienen, kunt u contact opnemen met een medewerker van de Afdeling Ruimte, cluster bouwzaken, 0224-210406.

Naar boven