Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Buitengebied Landerd, eerste ontwikkelplan 2011’

Burgemeester en wethouders van Landerd maken bekend dat de gemeenteraad van Landerd op 30 juni 2011 het bestemmingsplan ‘Buitengebied Landerd, eerste ontwikkelplan 2011’ gewijzigd heeft vastgesteld

De wijzigingen van het ontwerpbestemmingsplan zijn verwerkt in het bestemmingsplan. De wijzigingen zijn vermeld in de bijlage ‘zienswijzen’ van het bestemmingsplan en het raadsbesluit, die zijn gevoegd bij de ter inzage liggende stukken.

Het plangebied omvat ca. 30 woningbouwlocaties in het buitengebied en een tweetal inbreidingslocaties binnen de kom van Schaijk en Zeeland. Het bestemmingsplan omvat ook de bouw van een schuur in het buitengebied en een woning in het buitengebied op basis van de sloopbonusregeling.

Het bestemmingsplan ‘Buitengebied Landerd, eerste ontwikkelplan 2011’ en het vaststellingsbesluit met bijbehorende stukken liggen, met ingang van 9 juli 2011 t/m 19 augustus 2011 ter inzage tijdens kantooruren tussen 09.00 uur en 12.00 uur of op afspraak bij de afdeling VROM, Kerkstraat 39 te Zeeland. Het bestemmingsplan kunt u ook inzien via RO-online (www.ruimtelijkeplannen.nl) en op de gemeentelijke website www.landerd.nl.

Tijdens de termijn van ter inzage legging kan tegen het besluit van de gemeenteraad door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Tijdens de termijn van ter inzage legging kan tevens, indien een beroepschrift is ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend.

Naar boven