Ontwerpbestemmingsplan Driemarkweg tussen 1b en 3 Winterswijk

Burgemeester en wethouders van Winterswijk maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke omgeving bekend dat vanaf 13 juli 2011 gedurende zes weken tot en met 23 augustus 2011 het ontwerpbestemmingsplan Driemarkweg tussen 1b en 3 Winterswijk ter inzage ligt. Doel van dit plan is de huidige bestemming ‘Agrarisch Cultuurlandschap’ (zonder bouwvlak) te wijzigen in de bestemming ‘Wonen’, waardoor de bouw van een woning mogelijk is.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage aan het loket Publiekszaken op het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het plan is digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl link: Driemarkweg tussen 1b en 3 Winterswijk .

Tevens is het plan te raadplegen op onze internetsite: www.winterswijk.nl→wonen en leven→ruimtelijke ordening→deelplannen buitengebied. Het plan heeft de code NL.IMRO.0294.BP101OBGDRIEMARWONG-OW01.

Zienswijzeprocedure

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp aan de gemeenteraad kenbaar maken (Postbus 101, 7100 AC Winterswijk).

Winterswijk, 12 juli 2011

Burgemeester en wethouders.

Naar boven