Projectuitvoeringsbesluit ‘Dijklaan-West II, laagbouwwoningen, Bergambacht’ vastgesteld

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op 28 juni 2011 door de gemeenteraad een projectuitvoeringsbesluit op grond van artikel 2.10 Crisis- en herstelwet is vastgesteld voor het plan Dijklaan-West II, laagbouwwoningen.

Het projectuitvoeringsbesluit betreft de bouw van 84 laagbouwwoningen.

Afdeling 6 (versnelde uitvoering van projecten) van de crisis- en herstelwet is hierbij van toepassing.

Het projectuitvoeringsbesluit ligt, met de daarbij behorende ruimtelijke onderbouwing en daaraan ten grondslag liggende onderzoeken, met ingang van 7 juli 2011 gedurende 6 weken ter inzage ligt bij de publieksbalie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 5, Bergambacht.

Het plan is ook te bekijken op de gemeentelijke website www.bergambacht.nl en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovenstaande termijn kunnen belanghebbenden die ten aanzien van het ontwerp projectuitvoeringsbesluit (tijdig) zienswijzen hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij met betrekking tot het ontwerp projectuitvoeringbesluit geen dan wel niet tijdig een zienswijze hebben ingebracht, tegen dit projectuitvoeringsbesluit een gemotiveerd beroepsschrift indienen bij de rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. De beroepsgronden dienen in het beroepsschrift te worden opgenomen en kunnen na verloop van de beroepstermijn niet meer worden aangevuld. Het indienen van een beroepsschrift schort de werking van het projectbesluit niet op. Indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist, kan gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening worden in gediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Het projectuitvoeringsbesluit treedt overeenkomstig artikel 2.14 Crisis- en herstelwet in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn.

Bergambacht, 30 juni 2011

Burgemeester en wethouders van Bergambacht.

Naar boven