Ontwerpomgevingvergunning en ontwerpverklaring van geen bedenkingen Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Burgemeester en wethouders van Velsen maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de onderstaande aanvra(a)g(en), een omgevingsvergunning te verlenen:

i10.008717     Burgemeester Weertplantsoen 49-141 en nrs.153-213 te Santpoort-Noord - het oprichten van twee kunstwerken langs de gevel nabij de entrees

W11.000039   Keetberglaan ongen. - het oprichten van drie woongebouwen

De aanvra(a)g(en) om omgevingsvergunning hebben betrekking op de volgende activiteiten: het bouwen van een bouwwerk en het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan of een voorbereidingsbesluit. De aanvra(a)g(en) worden voorbereid met de uitgebreide procedure en met toepassing van de buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wabo.

De aanvra(a)g(en), de ontwerpomgevingsvergunning(en), de ontwerpverklaring(en) van geen bedenkingen en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van 8 juli tot en met 19 augustus 2011 voor eenieder ter inzage bij de afdeling Vergunningen en Uitvoering. Tevens zijn deze stukken digitaal in te zien op de website velsen.nl via het menu bekendmakingen/downloads ontwerpomgevingsvergunning.

Tijdens deze periode van terinzagelegging, kan eenieder naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen inbrengen tegen zowel de ontwerpomgevingsvergunning(en) als de ontwerpverklaring(en) van geen bedenkingen. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders Burgemeester en wethouders van Velsen, afdeling Vergunningen en Uitvoering, Postbus 465, 1970 AL IJmuiden (bezoekadres Dudokplein 1 te IJmuiden). De zienswijzen moet uw naam, adres en registratienummer bevatten, en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Voor het kenbaar maken van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met het afdeling Vergunning en Uitvoering, telefoon 0255-567200.

Naar boven