Bekendmaking vastgesteld bestemmingsplan ‘Klaaskampen 54–60’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Laren maken, ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat de gemeenteraad van Laren op 29 juni 2011 het bestemmingsplan ‘Klaaskampen 54–60’ NL.IMRO.0417.L012BPKlaaskampen54-1143 gewijzigd heeft vastgesteld.

Het plangebied

Het plangebied omvat het perceel Klaaskampen 54–60 en bevindt zich in het centrum van Laren. Het perceel wordt omsloten door woonbebouwing langs de Klaaskampen en de achtertuin van het perceel Molenweg 1. Het plangebied beslaat een oppervlak van ongeveer 600m2.

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan en het bijbehorende raadsvoorstel en -besluit, liggen vanaf maandag 18 juli 2011 gedurende zes weken ter inzage bij de balie Vergunningen in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 te Eemnes. U kunt hier terecht van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. Tevens is het bestemmingsplan ‘Klaaskampen 54–60’ te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en www.Laren.nl.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • een belanghebbende die naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan tijdig een zienswijze bij de raad naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende die aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan bij de raad naar voren te brengen;

  • eenieder die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die de raad bij de vaststelling in het bestemmingsplan heeft aangebracht.

Het is mogelijk een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzitter van voornoemde Afdeling, gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift.

Naar boven