Vastgesteld bestemmingsplan Peursumseweg 3 te Giessenburg

De gemeenteraad heeft bij besluit van 23 juni 2011 het bestemmingsplan Peursumseweg 3 te Giessenburg vastgesteld. Het betreft een woningbouwplan waarbij op het achtererf 8 seniorenappartementen worden gebouwd en het aan de weg gelegen bestaande boerderijpand in 5 appartementen wordt gesplitst voor m.n. starters. Ook worden parkeerplaatsen aangelegd. Bij de vaststelling zijn geen wijzigingen ten opzichte van het ontwerp aangebracht.

Het bestemmingsplan met vaststellingsbesluit zijn vanaf vrijdag 8 juli 2011 gedurende 6 weken te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en is eveneens te raadplegen via www.giessenlanden.nl → Plannen en Projecten → Bestemmingsplannen → Bestemmingsplannen.

Gedurende bovengenoemde ter inzage termijn van 6 weken kan door een belanghebbende beroep tegen het vaststellingsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Géén beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan naar voren te hebben gebracht. Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. De werking wordt opgeschort indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het vaststellingsbesluit bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan en op dat verzoek is beslist.

Naar boven