Ontwerpbestemmingsplan Noord

Burgmeester en wethouders maken bekend dat conform artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 8 juli 2011 het ontwerpbestemmingsplan ‘Noord’ ter inzage ligt.

In het kader van de actualisering van bestemmingsplannen en de realisatie van een brede school in Diemen Noord wordt een nieuw bestemmingsplan opgesteld, dat nu in ontwerp gereed is. Het bestemmingsplan Noord vervangt de huidige bestemmingsplannen voor de wijken Diemen Noord, Buitenlust en Spoorzicht (exclusief het voormalige sportterrein).

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 8 juli tot en met 18 augustus 2011 bij de balie in het gemeentehuis ter inzage. Ook is het plan te raadplegen via de gemeentelijke website www.diemen.nl onder Bekendmakingen en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via de link www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0384.BPnoord-OW01

Gedurende deze periode kan eenieder, schriftelijk of mondeling, een gemotiveerde zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Diemen, Postbus 191, 1110 AD Diemen. Voor het mondeling naar voren brengen van de zienswijze kunt u uiterlijk een week vóór het aflopen van de ter inzage termijn een afspraak maken met de heer K. Troost (via e-mail k.troost@diemen.nl of telefoonnummer (020) 31 44 748).

Naar boven