Ontwerpwijzigingsbesluit Koopmanspolder

Ontwerpbesluit tot wijziging van het bestemmingsplan ‘IJsselmeergebied 1997’, bestemming ‘Agrarische doeleinden’ ter plaatse van de Koopmanspolder ten behoeve van de bestemming ‘Natuurgebied’.

Burgemeester en wethouders van Medemblik maken bekend dat conform artikel 9a van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van 8 juli 2011 gedurende zes weken ter inzage ligt:

  • het ontwerpwijzigingsbesluit voor de herinrichting van de Koopmanspolder. De herinrichting is in strijd met het vigerende bestemmingsplan ‘IJsselmeergebied 1997’ met de bestemming ‘Agrarische doeleinden’.

    Medewerking kan worden verleend door middel van een binnenplanse wijzigingsbevoegdheid gebaseerd op artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening.

Inzage

Het ontwerpwijzigingsbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken kunnen gedurende de periode van terinzagelegging tijdens de openstelling van het gemeentehuis worden ingezien bij het Klant Contact Centrum van de sector Ruimte, Dick Ketlaan 21 te Wognum.

Tevens is het ontwerpwijzigingsbesluit in te zien op onze website www.medemblik.nl.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden omtrent het ontwerpwijzigingsbesluit schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken. U kunt uw schriftelijke reactie richten aan burgemeester en wethouders van de gemeente Medemblik, Postbus 45, 1687 ZG Wognum. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht tijdens de openstelling van het Klant Contact Centrum van de sector Ruimte. U kunt hiervoor contact opnemen met één van de medewerkers van de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling, telefoonnummer (0229) 85 62 69.

Nadrukkelijk wordt er op gewezen dat zienswijzen niet per e-mail kunnen worden ingediend.

Naar boven