Ontwerp-omgevingsvergunning t.b.v. de gedeeltelijke vernieuwing van de bedrijfsbebouwing van jachthaven Zwartkruis

Burgemeester en wethouders van Tytsjerksteradiel maken bekend dat volgens artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van 7 juli 2011, gedurende zes weken de ontwerp-omgevingsvergunning voor de revitalisering en uitbreiding van bedrijfsbebouwing van jachthaven Zwartkruis aan de Rijksstraatweg 80 te Noardburgum voor eenieder ter inzage ligt. Het voornemen bestaat om, op grond van artikel 2.1 lid 1 a en c alsmede artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wabo een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteit ‘bouwen’ en voor de activiteit ‘het gebruiken van gronden in strijd met het bestemmingsplan’. De percelen hebben de kadastrale aanduiding gemeente GBM 02 sectie I nummers 773 en 774.

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt ter inzage bij de balie bouwen en wenjen in het gemeentehuis van Tytsjerksteradiel, Raadhuisweg 1 in Burgum.

Het ontwerpbesluit is in elektronische vorm te raadplegen via de gemeentelijke website: www.t-diel.nl. Door te klikken op ‘wonen en leven’ vindt u de informatie. U vindt daar ook een verwijzing naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

In de periode van 7 juli tot en met 17 augustus 2011 kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente, postbus 3, 9250 AA, Burgum. Als u mondeling uw zienswijze wilt geven, dan kunt u een afspraak maken met de balie bouwen en wenjen van de gemeente.

Naar boven