Project-omgevingsvergunning t.b.v. een Karwei Bouwmarkt (fase 1 afwijken van het bestemmingsplan)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Huizen maken overeenkomstig artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend dat van 8 juli 2011 t/m 18 augustus 2011 de project-omgevingsvergunning t.b.v. een Karwei Bouwmarkt (fase 1) ter inzage ligt.

Inhoud vergunning

Het gaat bij deze project-omgevingsvergunning om het mogelijk maken van een Karwei Bouwmarkt op het Lucentterrein. Met de omgevingsvergunning wordt geanticipeerd op een actualisatie en inmiddels ter inzage gelegd voorontwerp van het Bestemmingsplan Haven en Bedrijventerreinen.

Inkijken van de vergunning

De project-omgevingsvergunning is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via de gemeentelijke website www.huizen.nl. Door te klikken op ‘Wonen & werken’, vervolgens op ‘Projecten’ en daarna ‘Ontwikkelingen Lucentterrein’ kunt u de omgevingsvergunning raadplegen.

De vastgestelde project-omgevingsvergunning is tevens in elektronische vorm te raadplegen op de landelijke website; http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0406.PBKARWEI2011-VG01

De bestanden van de project-omgevingsvergunning zijn langs elektronische weg te verkrijgen op; http://durp.huizen.nl:8080/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.0406.PBKARWEI2011-VG01#imro2008

U kunt de stukken ook inzien bij het klantcontactpunt (ma. t/m do. van 8.30 tot 17.00 uur en vr. van 8.30 tot 16.00 uur) in het gemeentehuis, Graaf Wichman 10, te Huizen.

Beroep instellen?

Gedurende de termijn van terinzageligging (8 juli 2011 t/m 18 augustus 2011) kan tegen het besluit van burgemeester en wethouders beroep worden ingesteld door:

  • degenen die eerder een ontvankelijke zienswijze hebben ingediend;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest binnen de daartoe gestelde termijn een ontvankelijke zienswijze in te dienen.

De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het indienen van een beroepschrift schorst niet de werking van de omgevingsvergunning. In geval van onverwijlde spoed kunt u, naast het indienen van een beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening indienen, dit schorst de inwerkingtreding van het besluit wel op. De omgevingsvergunning treedt dan namelijk in werking nadat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

In alle gevallen geldt dat het beroepschrift en/of het verzoek om voorlopige voorziening binnen de bovengenoemde termijn moet worden gericht aan de rechtbank van Amsterdam, adres Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam.

Huizen, 30 juni 2011

Naar boven