Vastgesteld bestemmingsplan ‘G.J. van den Boogerdweg 20’ ter inzage

De raad van de gemeente Brielle heeft in zijn vergadering van 28 juni 2011 het bestemmingsplan ‘G.J. van den Boogerdweg 20’ vastgesteld.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan omvat een juridisch planologische regeling voor het perceel G.J. van den Boogerdweg 20 te Brielle. Nadat het bestemmingsplan in werking is getreden, kan de bestaande woning op het perceel G.J. van den Boogerdweg 20, worden vervangen door een nieuwe woning.

Tervisielegging

Het bestemmingsplan ‘G.J. van den Boogerdweg 20’ ligt met ingang van 8 juli 2011 tot en met 19 augustus 2011 ter inzage bij de afdeling VROM, kamer 0.30, in het Stadskantoor van Brielle, Slagveld 36, van 08.00 tot 12.30 uur of na telefonische afspraak via t. 471106.

De plankaart, de toelichting en de voorschriften van het bestemmingsplan zijn ook te raadplegen via www.brielle.nl

Beroep

Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit schriftelijk beroep instellen. Het beroepschrift moet binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is gepubliceerd, zijn ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en bevat ten minste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het gericht is en de gronden van het beroep.

Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift zijn griffierechten verschuldigd.

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het bestreden besluit niet.

Belanghebbenden kunnen, indien onverwijlde spoed dat vereist en als zij een beroepschrift hebben ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Als een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het bestemmingsplan niet in werking, voordat op het verzoek is beslist.

Brielle, 6 juli 2011

Naar boven