Bestemmingsplannen Engelhof én Mallegatspoort 1e fase vastgesteld

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) heeft de gemeenteraad in zijn vergadering van 23 juni 2011 het bestemmingsplan Engelhof en het bestemmingsplan Mallegatspoort, 1e fase vastgesteld.

Engelhof

Dit plan is gericht op de realisatie van ca. 100 woningen en de nieuwbouw voor een speeltuin, nabij het bestaande woongebied De Engel.

Mallegatspoort, 1e fase

Dit plan is gericht op de realisatie van drie nieuwe bedrijfskavels, nabij de 2e Poellaan.

U kunt de vastgestelde bestemmingsplannen inzien van 8 juli tot en met 18 augustus 2011 via www.ruimtelijkeplannen.nl, via www.lisse.nl en in de gemeentewinkel in het gemeentehuis van Lisse.

Beroep

Het indienen van een beroepschrift is mogelijk van 8 juli 2011 tot en met 18 augustus 2011. Om een beroepschrift in te kunnen dienen moet u belanghebbende zijn. Er kan geen beroep worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan heeft ingediend. Een beroepschrift moet schriftelijk worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding van de bestemmingsplannen

De besluiten tot vaststelling treden in werking met ingang van de dag, na die, waarop de beroepstermijn afloopt.

Verzoek om een voorlopige voorziening

Indien onverwijlde spoed gelet op de betrokken belangen dit vergt kan, indien beroep is ingesteld, bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend. Indien dit verzoek wordt ingediend binnen de beroepstermijn van zes weken, wordt de werking van het bestemmingplan opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Lisse, 6 juli 2011

Het college van burgemeester en wethouders van Lisse.

Naar boven