Ontwerpbestemmingsplan ‘s Gravenbroekseweg 132/Platteweg 37–39

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van vrijdag 8 juli 2011, gedurende zes weken (dus tot en met donderdag 18 augustus 2011) het ontwerpbestemmingsplan ‘’s Gravenbroekseweg 132 / Platteweg 37–39’ ter inzage ligt.Op grond van het bepaalde in artikel 6.24, lid 3 Wet ruimtelijke ordening jo. artikel 6.2.12 Besluit ruimtelijke ordening geven burgemeester en wethouders tevens kennis van het sluiten van een anterieure overeenkomst. De overeenkomst is aangegaan tussen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en de heer L. Beuker.

Het plangebied bestaat uit 2 locaties, te weten: ’s Gravenbroekseweg 132 en Platteweg 37–39. Op het laatstgenoemde perceel staat een twee-onder-een-kap woning met enkele bijgebouwen. Deze twee woningen en de bijgebouwen worden gesloopt en hiervoor in de plaats wordt één woning teruggebouwd. Het bouwvlak voor de tweede woning wordt verplaatst naar het perceel aan de

’s Gravenbroekseweg, zodat op deze locatie een permanente woning kan worden gerealiseerd. Op deze locatie staat nu nog een zomerwoning, welke zal worden ingeleverd. Dit bestemmingsplan maakt deze ontwikkeling mogelijk.

Het ontwerpbestemmingsplan, inclusief bijbehorende stukken, ligt voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • Digitaal via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

  • Digitaal als PDF bestand op de gemeentelijke website www.bodegraven-reeuwijk.nl → plannen en projecten → Wonen, leven en werken → Sluipwijk/plassengebied;

  • Op papier en digitaal tijdens de openingsuren in het gemeentehuis in Bodegraven;

  • Op papier en digitaal, op afspraak, in het gemeentehuis in Reeuwijk. Een afspraak kan gemaakt worden via het algemene telefoonnummer, 0172-522522.

De zakelijke inhoud van de anterieure overeenkomst ligt, tegelijkertijd met het ontwerpbestemmingsplan, van vrijdag 8 juli 2011 tot en met donderdag 18 augustus 2011 ter inzage tijdens openingstijden in het gemeentehuis in Bodegraven. Op afspraak is dit document ook in het gemeentehuis in Reeuwijk in te zien. U kunt hiervoor een afspraak maken via het algemene telefoonnummer, 0172-522522. Tegen de exploitatieovereenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend.

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op http://reeuwijk.gemeentedocumenten.nl.

Gedurende de inzage termijn kan een ieder ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan, zowel schriftelijk als mondeling, zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen moeten gericht worden aan de gemeenteraad van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Postbus 401, 2410 AK Bodegraven. Voor het indienen van uw mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Planontwikkeling en -regie via het algemene telefoonnummer, 0172-522522.

De gemeenteraad neemt een besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan, waarbij de eventueel ingediende zienswijzen zullen worden betrokken.

Naar boven