Bekendmaking Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Wieksloterweg Oostzijde 59 te Soest

Burgemeester en wethouders van Soest maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van de regels van het bestemmingsplannen ‘Soesterveen 2008’ voor het realiseren van een woonhuis op het perceel Wieksloterweg Oostzijde 59, WABO-2010-0140.

Het college van B&W van de gemeente Soest heeft op 6 juni 2011 besloten om medewerking te verlenen aan het plan om de huidige woning en opstallen aan de Wieksloterweg Oostzijde 59 te slopen en in plaats hiervan een nieuwe vrijstaande woning te realiseren. Het betreffende perceel heeft weliswaar een woonbestemming maar het bouwplan past niet in het woningvlak zoals dat op de verbeelding is aangegeven.

Inzage en zienswijze

Voor een definitieve beslissing wordt genomen, is eenieder bevoegd binnen een termijn van zes weken, van donderdag 7 juli 2011 tot en met woensdag 17 augustus 2011 op grond van de Algemene wet bestuursrecht gemotiveerde schriftelijke of mondelinge zienswijzen tegen het ontwerp van de beschikking naar voren te brengen bij burgemeester en wethouders van Soest.

De op het ontwerpbesluit betrekking hebbende stukken liggen gedurende diezelfde termijn ter inzage, dagelijks van 8.30–13.00 uur en op donderdag van 8.30–20.00 uur in het gemeentehuis bij het Omgevingsloket, Raadhuisplein 1. U kunt de stukken ook digitaal raadplegen op www.soest.nl/bestemmingsplannen (in de linkerkolom onder het kopje ‘omgevingsvergunningen’). Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Soest, Postbus 2000, 3760 CA Soest. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de heer Phielix van het team Vergunning & Handhaving (telefoonnummer 035-6093620). U kunt geen zienswijze indienen via e-mail.

6 juli 2011

Naar boven