Ontwerpomgevingsvergunning Hugo de Vriesweg 1–3

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van maandag 11 juli 2011 de ontwerpomgevingsvergunning Hugo de Vriesweg 1–3 voor een periode van zes weken ter inzage ligt. De ontwerpomgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende activiteiten op het perceel Hugo de Vriesweg 1–3 in Almere Buiten:

  • het slopen van een kassencomplex;

  • het bouwen van een tuincentrum;

  • het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening;

  • het aanleggen van 2 nieuwe inritten en het verbreden van 1 bestaande inrit;

  • het plaatsen van 12 vlaggenmasten;

  • het uitvoeren van werk of werkzaamheden.

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen van maandag 11 juli 2011 tot en met maandag 22 augustus 2011 ter inzage bij de balie Vergunningen, Toezicht en Handhaving in het stadhuis (B-passage), Stadhuisplein 1. De openingstijden van de balie zijn: maandag tot en met vrijdag van 9.00–13.00 uur en tevens op donderdagavond van 18.00–20.00 uur. Buiten deze tijden kunt u alleen op afspraak komen.

Gedurende bovenstaande termijn kan eenieder schriftelijk (geen email) zijn zienswijze naar voren brengen. U kunt uw zienswijze richten aan: het college van burgemeester en wethouders van Almere, Postbus 200, 1300 AE Almere. Uw zienswijze dient te zijn voorzien van uw naam en adres, de datum, tegen welk besluit uw zienswijze zich richt en de redenen van uw zienswijze. Een mondelinge zienswijze indienen op het stadhuis kan alleen na een voorafgaande afspraak via telefoonnummer (036) 548 4884.

Naar boven