Ontwerp-projectbesluit Heerenweg 140–142 gecombineerd met ontwerp bouwvergunning

Als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening.

Burgemeester en wethouders maken bekend dat een projectbesluit gecombineerd met bouwvergunning wordt voorbereid voor het perceel Heerenweg 140–142.

Het ontwerp-projectbesluit en ook het ontwerp-bouwvergunning zijn gericht op het gedeeltelijk vernieuwen van een horecagebouw en het bouwen van een penthouse op de derde laag op het perceel.

Ter inzage

Met ingang van donderdag 7 juli 2011 gedurende zes weken liggen het betreffende ontwerp-projectbesluit, ontwerp-bouwvergunning met bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie Bouwen en Wonen in het gemeentehuis. Openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 0.800 en 12.30 uur en maandagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Op andere tijden alleen na afspraak met een medewerker van de publieksbalie Bouwen en Wonen, telefoon (072) 535 66 66.

Deze bekendmaking, de ruimtelijke onderbouwing en het ontwerp-besluit met bijbehorende stukken zijn ook digitaal in te zien en te downloaden op www.heiloo.nl/buurt/ruimtelijke ordening/projectbesluiten.

Indienen van zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging wordt aan een ieder de mogelijkheid geboden bij voorkeur schriftelijk een zienswijze in dienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 1, 1850 AA Heiloo t.a.v. de afdeling VROM.

Heiloo, 6 juli 2011

Naar boven