Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Veldhoven-Dorp, correctieve herziening 2009’

Burgemeester en wethouders van Veldhoven maken bekend, dat het onderstaande vastgestelde bestemmingsplan na een uitspraak van de Raad van State met ingang van 5 januari 2011 onherroepelijk is geworden.

Naam

Bestemmingsplan ‘Veldhoven-Dorp, correctieve herziening 2009’

Omschrijving

De Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State vernietigt het besluit van de raad van de gemeente Veldhoven van 29 september 2009, kenmerk 09.145, voor zover daarbij de aanduiding ‘zie tevens register afwijkende bouwvoorschriften en gebruiksvormen voor bestemming “Wonen”’ voor het plandeel met de bestemming ‘Wonen’ ter plaatse van het perceel Locht 7 en artikel A.2 van de planregels, voor zover in dit artikel een rij wordt toegevoegd aan de tabel ‘Bijlage: register afwijkende bouwvoorschriften en gebruiksvormen’ in bijlage 4 bij de voorschriften van het bestemmingsplan ‘Veldhoven-Dorp’, waarbij voor Locht 7 als aanvulling is opgenomen ‘bedrijf aan huis met oppervlakte van maximaal 200 m2’ zijn vastgesteld.

Het bestemmingsplan ligt voor iedereen ter inzage bij de Dienst Stad en Samenleving, afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling, Meiveld 1 te Veldhoven (graag melden bij de receptie).

Het bestemmingsplan is tevens te raadplegen op de site www.veldhoven.nl. Hier kunt u aan de linkerzijde kiezen voor ‘wonen en leven’, vervolgens ‘bouwen en wonen’ en daarna voor ‘bestemmingsplannen’ en op www.ruimtelijkeplannen.nl .

Veldhoven, 26 januari 2011

Naar boven