Bestemmingsplan 'Hintham, 1e herziening'

Bekendmaking op grond van artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het bestemmingsplan 'Hintham, 1e herziening' op 5 juli 2011 door de gemeenteraad is vastgesteld. Het bestemmingsplan ligt met ingang van 11 juli 2011 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in het Stadskantoor. U kunt dit plan ook via internet raadplegen. Dit is mogelijk via de gemeentelijke website www.s-hertogenbosch.nl/rp/bestemmingsplan-hinthameersteherziening. Beschikt u niet over internet? In de hal van het Stadskantoor kunt u gebruikmaken van computers met internet.

Bestemmingsplan

Aan de Oranje Nassaustraat 1H is reeds enkele jaren een fysiotherapiepraktijk gevestigd. In het vastgestelde bestemmingsplan ‘Hintham’ van 14 juli 2009 is hier abusievelijk geen rekening meegehouden. De Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (hierna: Afdeling) heeft op 18 mei 2011 geoordeeld dat deze functie fysiotherapie wel in het bestemmingsplan op deze locatie opgenomen had moeten worden (uitspraaknummer: 200907644/1/R3).

Ter reparatie hiervan is het bestemmingsplan ‘Hintham, 1e herziening’ opgesteld en wordt de fysiotherapiepraktijk op de locatie Oranje Nassaustraat 1H juridisch mogelijk gemaakt. Hiermee wordt voldaan aan de uitspraak van de Afdeling en daarmee ook aan de bestaande situatie.

Beroep

Volgens de bepalingen van de Wet ruimtelijke ordening kunnen belanghebbenden tegen het besluit van de gemeenteraad gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Degene die beroep instelt, kan een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak indienen. Indien het verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend gedurende de beroepstermijn treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

Algemene informatie

Gemeente ’s-Hertogenbosch

Stadskantoor, Wolvenhoek 1, 5211 HH ’s-Hertogenbosch

Tel. (073) 615 51 55

E-mail: gemeente@s-hertogenbosch.nl

Website: www.s-hertogenbosch.nl

Openingstijden Stadskantoor:

  • maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur;

  • dinsdag- en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

’s-Hertogenbosch, 8 juli 2011

Naar boven