Besluit beoordelingsplicht milieueffectrapportage

Burgemeester en wethouders van Leudal maken bekend, dat de volgende aanmeldingsnotitie is ontvangen:

  • van een rundvee- en varkenshouderij op het adres Varenstraat 14 in Hunsel. Het voornemen is het realiseren van een nieuwe stal voor het houden van gespeende biggen.

Op basis van deze aanmeldingsnotitie moet beoordeeld worden of er een milieueffectrapportage moet worden gemaakt voorafgaande aan de nog te verlenen milieuvergunning. Burgemeester en wethouders hebben besloten dat voor de activiteit, vanwege de belangrijkste nadelige gevolgen die zij voor het milieu kan hebben, geen milieueffectrapport moet worden gemaakt.

Ter inzage

De aanmeldingsnotitie en bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken ter inzage (zie colofon gemeente-informatie), van donderdag 7 juli 2011 tot en met donderdag 14 juli 2011 bij het Loket Bouwen & Wonen te Roggel. Vanaf 1  juli tot en met woensdag 17 augustus 2011 bij de publieksbalie in het nieuwe gemeentehuis aan het Leudalplein 1 te Heythuysen. De beschikking en de bijbehorende stukken zijn elke werkdag in te zien van 9.00 tot 12.00 uur.

Bezwaar

Een besluit beoordelingsplicht milieueffectrapportage is een voorbereidingsbesluit, waartegen geen direct bezwaar of beroep mogelijk is. Eventuele zienswijzen tegen dit besluit kunnen later in de milieuvergunningprocedure worden ingebracht.

Naar boven