Ontwerpbestemmingsplan ‘Kom West’

Van 7 juli tot 18 augustus 2011 ligt in het gemeentehuis, afdeling Bouwen, Ruimtelijke ordening en Milieu, (kamer V-5) voor eenieder ter inzage het ontwerpbestemmingsplan ‘Kom West’.

Het plangebied van Kom West ligt aan de westzijde van de Nijkerkerstraat. Deze provinciale weg vormt tevens de zuidoostelijke grens van het plangebied. In het noorden vormt de bebouwing aan de noordzijde van de Stationsstraat inclusief de bebouwing ten zuiden van de Husselsesteeg, de grens. De Stationsstraat wordt verder naar het westen toe gevolgd tot aan de bebouwing net voor de Rimpelerweg. Hier vormt de westelijke plangrens een bomensingel als natuurlijke begrenzing tussen de bebouwing van Putten en het landelijke gebied. Deze gaat verder langs de Bouwmeestersgoed, welke een onderdeel van de westelijke grens vormt. Het zuiden van het plangebied wordt begrensd door de wijk Bijsteren.

Het ontwerpplan kan worden ingezien op werkdagen van 08.30 uur tot 12.30 uur. Op afspraak, telefoonnummers (0341) 359 733/359 734, kunnen de stukken buiten de hiervoor genoemde uren en op donderdagavond worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis. Voor het beantwoorden van eventuele vragen kan een afspraak worden gemaakt via dezelfde telefoonnummers.

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en is als pdf-bestand te bekijken op de gemeentelijke website www.putten.nl → direct naar → bestemmingsplannen.

Binnen de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunnen zowel schriftelijk (wat de voorkeur heeft) als mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar worden gemaakt bij de gemeenteraad. Daarvoor kunt u een afspraak maken via telefoonnummers (0341) 359 733/359 734.

Naar boven