Ontwerpbestemmingsplan ‘Hoofdweg 100–102 te Ederveen’

Van donderdag 7 juli 2011 t/m woensdag 17 augustus 2011 ligt het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Hoofdweg 100–102 te Ederveen’ met de daarbij behorende stukken ter inzage bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu, stadskantoor De Doelen, Raadhuisplein 2 (ingang Achterdoelen) in Ede.

Het plan en de daarbij behorende stukken zijn ook in te zien via:

http://www.ede.nl/bestemmingsplannen

Op deze website vindt u een link naar het voorontwerpbestemmingsplan op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

De landelijke voorziening kunt u ook rechtstreeks benaderen via: www.ruimtelijkeplannen.nl

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar via: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roi/index/showManifest?organizationId=ede&striVersion=STRI2008

Het raadplegen van de digitale bestanden gebeurt onder voorbehoud van technische storingen.

Het plangebied betreft een perceel op de hoek van de Hoofdweg en de Buurtweg te Ederveen. Het perceel staat ook bekend als het zgn. Gaasbeekterrein. Het planvoornemen is er op gericht het aannemersbedrijf te amoveren om binnen de contouren van de oorspronkelijke bebouwing woningbouw te realiseren. Ook  de herbouw van de woningen Hoofdweg 100 en 102 vallen binnen de planopzet.

Tijdens de hiervoor genoemde periode kunt u:

  • een schriftelijke zienswijze over het ontwerpplan zenden aan de gemeenteraad, Postbus 9024, 6710 HM  EDE of per fax (0318) 680 180;

  • een mondelinge zienswijze over het ontwerp-bestemmingsplan kenbaar maken bij de heer Th. Driever, tel. (0318) 680 688 van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

Naar boven