Ontwerpbestemmingsplan nabij Poelweg/lage pad te Westerland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Wieringen maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van maandag 31 januari 2011 gedurende 6 weken voor eenieder het ontwerp van het bestemmingsplan nabij Poelweg/Lage Pad te Westerland ter inzage ligt.

Het plangebied betreft een kleinschalig verblijfsrecreatieterrein met vier vakantiewoningen en een woning. Het voorliggende bestemmingsplan is een ruimtelijke weergave van de feitelijke situatie.

Gedurende de genoemde termijn wordt eenieder in de gelegenheid gesteld schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken aan de gemeenteraad van Wieringen, Postbus 1, 1777 ZG Hippolytushoef. Mondelinge zienswijzen kunnen op afspraak bij de Afdeling Grondgebiedzaken van de gemeente Wieringen naar voren worden gebracht. Hiervoor kunt u bellen met mevrouw G. van Deutekom, telefoon 0227-594381.

Het ontwerpbestemmingsplan nabij Poelweg / Lage Pad te Westerland ligt ter inzage in het gemeentehuis van Wieringen, afdeling Grondgebiedzaken, is te raadplegen via de website van de gemeente Wieringen (www.wieringen.nl) en is in te zien via de site www.ruimtelijkeplannen.nl . Het gemeentehuis is geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur en op maandag van 17.00 tot 19.00 uur.

Hippolytushoef, 28 januari 2011

J. Wittink,

secretaris.

M.J.P. van Kampen-Nouwen,

burgemeester.

Naar boven