Voorbereidingsbesluit bestemmingsplan Elspeet Dorp

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nunspeet maakt op grond van artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad in zijn openbare vergadering van 30 juni 2011 heeft verklaard, dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het dorp Elspeet. De begrenzing van het te ontwikkelen bestemmingsplan komt ongeveer overeen met de begrenzing van het plangebied van het bestemmingsplan Elspeet dorp, zoals dat in 2000 door de raad is vastgesteld en is aangegeven op tekeningnr. VB00002.

In het voorbereidingsbesluit is bepaald dat het verboden is het gebruik van de gronden en bouwwerken die zich in het betreffende gebied bevinden zodanig te wijzigen dat deze daardoor minder geschikt worden voor de verwezenlijking van de daaraan in het bestemmingsplan te geven bestemming.

Het voorbereidingsbesluit en de tekening liggen vanaf woensdag 6 juli 2011 voor eenieder ter inzage bij de balie Ruimte van het gemeentehuis. Het voorbereidingsbesluit treedt in werking met ingang van de eerste dag na bekendmaking.

Het voorbereidingsbesluit kan digitaal worden ingezien op de gemeentelijke website (www.nunspeet.nl) en op www.ruimtelijke plannen.nl

Wettelijk is bepaald dat tegen het voorbereidingsbesluit geen bezwaar en beroep kan worden ingesteld.

Nunspeet, 5 juli 2011

Burgemeester en wethouders van Nunspeet.

Naar boven