Ontwerpbestemmingsplan Wijkersloot 27 en 27a

Het college van burgemeester en wethouders van Wijk bij Duurstede maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Wijkersloot 27 en 27a met ingang van 7 juli 2011 gedurende zes weken ter inzage ligt in het gemeentehuis te Wijk bij Duurstede. Daarnaast is het plan in te zien via de gemeentelijke website www.wijkbijduurstede.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0352.bpbgbwijkersl2727a-on01

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de omzetting van het agrarisch bouwlak aan de Wijkersloot 27 en 27a te Wijk bij Duurstede naar de bestemming Wonen. Binnen het bestemmingsvlak is ruimte voor drie woningen: de voormalige twee bedrijfswoningen en een nieuwe ‘ruimte voor ruimte’ woning. De agrarische bedrijfsgebouwen zullen in het kader van de ruimte voor ruimte regeling worden gesloopt.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder, schriftelijk of mondeling, een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer P. Zwaan van het team ruimtelijke ontwikkeling, telefoon 0343-595595. De ingebrachte zienswijzen worden meegewogen bij de opstelling van het definitieve bestemmingsplan.

Naar boven