Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Regionaal Bedrijventerrein Hoeksche Waard’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Binnenmaas maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Regionaal Bedrijventerrein Hoeksche Waard’, dat op 23 september 2008 is vastgesteld door de gemeenteraad van Binnenmaas, onherroepelijk is geworden. De Raad van State heeft de beroepen tegen de (gedeeltelijke) goedkeuring van het bestemmingsplan op 22 juni 2011 ongegrond verklaard.

Het bestemmingsplangebied ligt in Heinenoord en wordt begrensd door de Buitengorzendijk in het noorden, het gebied tussen de Mollekade en de westgrens van het bestaande bedrijventerrein Boonsweg in het westen, de Blaaksedijk Oost en de Langeweg in het zuiden en het gebied tussen de Molenweg en de oostgrens van het bestaande bedrijventerrein Boonsweg in het oosten. Het bestemmingsplan heeft betrekking op de realisatie van Bedrijvenpark Hoeksche Waard.

Het onherroepelijk geworden bestemmingsplan ligt vanaf heden tijdens openingstijden van het gemeentehuis ter inzage bij de balie van het servicecentrum Ruimte en Groen in het gemeentehuis van Binnenmaas aan de Sportlaan 22 in Maasdam.

Binnenmaas, 8 juli 2011

Burgemeester en wethouders van de gemeente Binnenmaas,

de secretaris,

C.H.W.M. Post.

De burgemeester,

A.J. Borgdorff.

Naar boven